bezglutenowe czekoladowe ciasto bez jajek
-300 g maki jaglanej,
-150 g cukru
-4 lyzki kakao
-100 g gorzkiej czekolady
-125 mil oleju kokosowego
-2 lyzki soku z cytryny
-350 mil mleka migdałowego ,lub kokosowego.
-2 lyzeczki proszku do pieczenia bezglutenu.
wszystkie produkty ,polaczyc razem ,obojetna kolejność ,czekolade potrzeć na tarce,dodac do masy wlac do formy 20x30 cm wylozonej papierem ,piec 180 s 40 min .można polac lukrem i posypać bakaliami .SMACZNEO!!!
-150 g cukru
-4 lyzki kakao
-100 g gorzkiej czekolady
-125 mil oleju kokosowego
-2 lyzki soku z cytryny
-350 mil mleka migdałowego ,lub kokosowego.
-2 lyzeczki proszku do pieczenia bezglutenu.
wszystkie produkty ,polaczyc razem ,obojetna kolejność ,czekolade potrzeć na tarce,dodac do masy wlac do formy 20x30 cm wylozonej papierem ,piec 180 s 40 min .można polac lukrem i posypać bakaliami .SMACZNEO!!!
Komentarze
Prześlij komentarz