bezglutenowy sernik budyniowy z ciasteczkami!!!
-30 ciastek herbatnikow bezglutenowych,
-1 kg sera mielonego ,
-2 budynie waniliowe bezglutenu
-1 szklanka cukru brzozowego,
-700 mil mleka kokosowego ,
-2 czekolady 100 gorzkie.
-2 lyzki masy twarogowej dodac do rozpuszczonej czekolady w kapieli wodnej ,wymieszać i polac na wiech ciasta ,posypać kokosem .
mleko zagotować [odlać 300 mil ,wystudzić rozmieszc w tym budynie i cukier następnie wlac do pozostalego mleka wstawić na ogien podgrzewac do zagotowania,wystudzic !
Twarog wlozyc do miski ,miksować i dodawać budyn po lyzce i miksować do wyczerpania prodoktow ..
fofma 30 x25 wylozyc papierem
wylozyc ciastka na to czesc kremu i następnie ciastka ,krem i ciastka i polewa czekoladowa .
SMACZNEGO !!!
Komentarze
Prześlij komentarz