wegansko-bezglutenowa cukinia z czosnkiem i migdalami !!!
-2 cukinie przekroic na polowki ,
-2 zabki czosnku ,
-50 g migdalow zetrzec na tarce ,
- 50 g maslo do smazenia ,
- sol i pieprz do smaku .
wykonanie:
na patelni wlozyc maslo rozpuscic na malym ogniu ,polozyc cukinie posypac pokroionym czosnkiem w plasterkach i posypac tartymi migdalami posmazyc ok 10 min , gotowe podawac z salatami ,pomidorami i sosami jak komu smakuje !!!
-2 zabki czosnku ,
-50 g migdalow zetrzec na tarce ,
- 50 g maslo do smazenia ,
- sol i pieprz do smaku .
wykonanie:
na patelni wlozyc maslo rozpuscic na malym ogniu ,polozyc cukinie posypac pokroionym czosnkiem w plasterkach i posypac tartymi migdalami posmazyc ok 10 min , gotowe podawac z salatami ,pomidorami i sosami jak komu smakuje !!!
Komentarze
Prześlij komentarz