bezglutenowy chleb wieloziarnisty!!!
-100 g nasion dyni
-100g nasion słonecznika
-100g sezamu
-100g rodzynek
-100g siemienia lnianego
-300 g płatki jaglane
- 1 łyżeczka soli
-400 mil gorącej wody zalać siemie lnianej i platki jaglane dobrze wymieszac i odczekać ,aż wystygną ,następnie wymieszać dokladnie z pozostałymi ziarnami
Bardzo dokladnie wysmarować formę Keksowa masłem i wysypać mąka włożyć chleb i piec 1 godzinę w 200 ° Smacznego !
-100g nasion słonecznika
-100g sezamu
-100g rodzynek
-100g siemienia lnianego
-300 g płatki jaglane
- 1 łyżeczka soli
-400 mil gorącej wody zalać siemie lnianej i platki jaglane dobrze wymieszac i odczekać ,aż wystygną ,następnie wymieszać dokladnie z pozostałymi ziarnami
Bardzo dokladnie wysmarować formę Keksowa masłem i wysypać mąka włożyć chleb i piec 1 godzinę w 200 ° Smacznego !
Komentarze
Prześlij komentarz